Bedrijfsfilms


Een bedrijfsfilm van Great Takes

Binnen korte tijd uw doelgroep op een creatieve manier bereiken doet u succesvol door het inzetten van een bedrijfsfilm. In een pakkende doch krachtige video verteld u uw bedrijfsverhaal of maakt u reclame voor een specifiek product. Of uw doelgroep bereiken door een aftermovie van een gehouden event. Bij Great Takes zijn jullie aan het juiste adres.

Een goede film begint met een goed verhaal. Great Takes gaat graag met u het gesprek aan over de wensen en doelstellingen die jullie bedrijf heeft met de video. Samen zullen we tot een creatief idee komen op welke manier de doelgroep zeer goed bereikt zal gaan worden.


Professionele film

Als het verhaal en het idee van de video staat zullen de opnames ingepland worden.
Great Takes is zeer flexibel en zal ervoor zorgen dat opnames plaats zullen vinden op de door jullie gewenste tijden.

De aanpak van Great Takes is simpel, snel, solide, creatief en betaalbaar. Er wordt gebruik gemaakt van high-end apparatuur waarbij 4K opnames mogelijk zijn. Great Takes monteert alles inclusief voice-over, muziek, animatie en motion graphics tot een overtuigend en professioneel geheel.


Sociale media boost

Tegenwoordig is sociale media niet meer weg te denken. Bedrijven worden steeds vaker direct gevonden via Facebook of andere grote sociale media dan via de Google search engine. Naar verwachting gaat 80% van alle content in 2019 op sociale media uit video bestaan.

Geef uw bedrijf een boost op sociale media en blijf niet achter. Zet video in op jullie doelgroep effectief te bereiken.

Naast sociale media wordt het ook steeds normaler gevonden dat er een video beschikbaar is. Als het nu gaat om het aanbieden van woningen op Funda, het laten zien van een recept en de bereiding via een video, de promotie van een event, een mooie aftermovie van een event of instructievideo's. Great Takes kan op al deze terreinen de geschikte partner zijn om in te zetten.


Unieke weergave

Zorg voor een unieke weergave van jullie bedrijf online of op andere plekken en zet Great Takes is om jullie verhaal succesvol over te brengen tot jullie desbetreffende doelgroep.

Great Takes plant graag een vrijblijvende afspraak in om alle mogelijkheden door te spreken.


Kosten

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke verhaal. Daarom is vooraf door Great Takes geen vaste prijs te bepalen.
Er is alleen een schatting van de prijs aan te geven zoals bovenaan deze pagina staat vermeld.

Voor jullie unieke verhaal en film maakt Great Takes graag een offerte op maat. Neem direct contact op om alle mogelijkheden te bespreken via onderstaand contactformulier.


Drone beelden

Om een bedrijfsfilm van prachtige unieke beelden uit de lucht te voorzien kan er voor gekozen worden een drone in te zetten.

Drone beelden zijn in te zetten in verschillende kwaliteiten tegen verschillende kosten. Vraag naar de mogelijkheden.

(Nederland kent zeer strenge wetgeving en niet overal kan zomaar een drone ingezet worden. In overleg kan aangegeven worden of drone beelden bij jullie locatie toegestaan wordt.)Neem gelijk contact op


Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.