De persoon

Achter Great Takes

Great Takes is ontstaan uit de passie voor film en video van Joost Bloem. Dankzij de studie Communicatie en multi mediadesign aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen die succesvol is afgerond kwam ik voor het eerst in aanraking met het produceren van video’s. Dit trok direct mijn volle aandacht en sindsdien is de passie voor film alleen maar gegroeid. Na enkele succesvolle afgeronde stage periode’s bij videoproductie bedrijven wist ik het zeker hier wil ik mijn beroep van maken en daar ben ik vol voor gegaan. Nu enkele jaren verder is het eerste bereikt. Ik heb van mijn passie mijn beroep kunnen maken en hierdoor ga ik elke dag weer met een grote glimlach en heel veel zin aan het werk. Wat voor soort film of video het ook is. Elk project heeft weer prachtige uitdagingen. Maar het eindpunt zal nooit bereikt worden. Mijn doel is om altijd door te blijven groeien, in mijzelf te investeren door veel te blijven bijleren, blijvend te investeren in nieuw apparatuur en bij elke productie is het doel de lat weer net wat hoger te leggen.

Over

Great Takes

De mooiste momenten verdienen de mooiste herinneren. Great Takes weet perfect op een creatieve manier deze herinneren over te brengen op beeld. Voor aftermovies, trouwfilms, bedrijfsfilms of uw specifieke verhaal. Great Takes is gretig om uw verhaal over te brengen op beeld. Maak een vrijblijvende afspraak om uw ideeën te bespreken. Great Takes is dé geschikte partner voor uw videoproductie.

Vergt de productie meer mankracht dan heeft Great Takes de perfecte connecties om de juiste personen in te schakelen in welke expertise dan ook (Extra cameraman, fotograaf, lichtman, geluidsman, productie etc.)

Plan een

Vrijblijvende afspraak

Benieuwd hoe mijn koffie smaakt? Kom langs op kantoor voor een gesprek om jouw ideeën voor video te bespreken. Maar ik ben ook heel benieuwd naar de smaak van jullie koffie dus desgewenst kom ik ook graag bij jullie langs.

Een afspraak kan altijd vrijblijvend (kosteloos) ingepland worden

Expertise

Video producties

Camerawerk
Editen
regie
Productie

Klanten

Een selectie